Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapEgyébNFTWhisky in the NFT.
30
jan

Whisky in the NFT.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Rólam lehet tudni, hogy szeretem a whiskyt. A whisky sok minden egyszerre: méreg, fegyver és befektetés is. Én meg ebből a sok nézőpontból szeretem.

Tudjátok, hogy van ez: “some men like a fishin’ and some men like the fowlin’ and some men like to hear to hear the cannonball roarin’ Me, I like building’.

Nem csak azért szeretem, mert azt mondják, hogy filozófia. Hanem azért is, mert munka, komoly munka az előállítása és ezt illik értékelni.

Szeretem a whiskys videókat, a whiskys poharakat és kiegészítőket, szeretek vele főzni/sütni, sőt saját magamnak is van egy pár palackkal a rosszabb napokra eltéve. Van, hogy nyerem, de többnyire megveszem, ha tehetem. Ismerek komoly whiskys arcokat (hello Zoltán!) és komoly gyűjteményt is láttam már.

Tervezem, hogy ha a Jó Isten megsegít, akkor, amikor 6 éves lesz idén a DigitalCash.hu addigra valamilyen formában részese leszek a “Nagy keselyű tesztnek“, ami valójában nagy keserű (gyomorkeserű teszt) lesz reményeim szerint, mert az (is) egy elhanyagolt területe a hazai italos kultúrának és talán kevesebbet beszéltek még róla, mint a whiskyről.

Most mégis egy másik dologról kell szólnom, már csak azért is mert félig (de csak félig) “ellopták” egy korábbi ötletemet a srácok, amikor azt gondolták, hogy össze kell házasítani ezt a 2 területet (ti: whisky és NFT).

Ilyenkor az egyik szeme örül, a másik sír az embernek, mint, amikor az első tárgyaláson egyezség születik a Felek között, vagy leszüneteli a kádi az eljárást.

Én is gondolkodom ugyanis hasonlóban (ha meg lesz, az lesz a neve, hogy NAFTA) és nem is adtam még fel az ötletemet, csak erőt/pénzt gyűjtök hozzá.

Lássuk miről is van szó:

“Musha rain dum a doo, dum a da, heh, heh
Whack for my daddy, oh”
Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu