Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBlokkláncHelló Világ! Itt a digitalcash.hu. :-)
20
ápr

Helló Világ! Itt a digitalcash.hu. :-)

Üdvözlet!

Elindult a digitalcash.hu oldal 🙂

Az oldal készítői per pillanat 3-an vannak (Digicash, Jofkov, Carlo), de reméljük ez nem lesz így örökké és előbb-utóbb a kommentelők közül páran szerkesztőkké is válhatnak:-)

Amit az oldalról tudni kell, hogy ez nem egy befektetési oldal (ezt elolvashatod a honlap névjegye szekcióban is), vagyis az oldal profilja nem befektetési tanácsadás, hanem a digitális fizetőeszközökkel kapcsolatos hírek és aktualitások összegzése és kommentálása. Éppen ezért kizárunk mindennemű felelősséget az oldal olvasóinak befektetései kapcsán, mivel nem vagyunk befektetési tanácsadók.

Tőlünk ne várj se technikai elemzést (Fibonacci és társai), se technikai leírást (hogyan kell pl. Ethereumot bányászni), ezt megtalálod máshol. Nem vagyunk sem technikai szakértők, sem pénzügyi tanácsadók.

Amit várhatsz tőlünk, az a születőben lévő új világ (programozható pénz, blokklánc technológia, okos szerződések, stb.) kapcsán történő elemzések, gondolatok, meglátások. Mindezt folyamatosan blogposzt, videók és hírek formájában.

Lesznek benne vélemények (pl: hogy miért tartjuk a Bitcoint jó nyugdíjbefektetésnek), rövid hírek (pl: ha valaminek esett/emelkedett az árfolyama), a születőben lévő új világ kapcsáni elmélkedések és persze grafikus ábrák és egyéb szemléltetések is.

Az oldal – a közlési vágyunkon túl – azért is jött létre, mert egyrészt tényleg hisszük és valljuk, hogy Magyarországon nagyon sok (fiatal?) embernek a digitális fizetőeszközök tárháza lehetne a “kitörési pont” az életében. 

Másrészt pedig az a tapasztalatunk, hogy a téma a jelentőségéhez képest agyon van hallgatva Magyarországon. Erről is meg van a véleményünk (mármint, a miértekről), ezt is meg fogjuk majd írni.

Minden poszt elején vagy végén meg fogod találni a tárca címeinket, ahova szívesen veszünk bármilyen digitális fizetőeszköz adományt. Ha úgy gondolod, hogy tetszett a poszt és szeretnéd fejlődni látni a digitalcash.hu oldalt, akkor ne habozzál, adományozzál! 😀

Végezetül pedig következzen pár szóban elmondva (angolul), hogy miért jó a digitális fizetőeszköz (itt konkrétan a Dash coin:-)

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

 


dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
8 hozzászólás

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu