Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapCBDCCBDC vádirat.
09
aug

CBDC vádirat.

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Egy ügyvédben mindig benne van, hogy milyen Bíró is lenne? Pláne, ha a mai bírák hiánypótló (lusták vagyunk dolgozni?) végzéseit olvasgatja.

Aki ügyvédként “büntetőzik” is, biztosan eljátszott már a gondolattal, hogy milyen lenne ügyésznek lenni?

Engem per speciel nem vonz a dolog, mert kevésbé látom a vádiratok után megszülető bírósági ítéleteket társadalmilag hasznosnak (több -köz-munka, nagyobb sértetti alkupozíció, színesebb – akár archaizáló büntetések – kellenének szerintem), de biztosan vannak Kollégák, akiket vonzana a dolog.

Na, nekik küldöm a következő CBDC vádiratot, vitairatot, mert elég jól összeszedtek minden publikusan fellelhető terhelőt.

Egyúttal pontosítanék is.

Nem csak a magyarországi parlamenti, hanem az önkormányzati választásokon is téma lehet a CBDC. Biztosan lesznek erre előírt panelok. Ha kell, hát én is be tudom dobni magam, de csak szigorúan szakmailag. Felkérésre.

A másik pedig a társadalmi vita a magyar CBDC-ről. Támogatnám!

Amíg ez megvalósul, addig pedig valósítsák meg az illetékesek (akik olvasnak engem, ezt tudom) a magyar Bitcoin konferenciát! Engem pedig tiszteljenek meg pár tiszteletjeggyel. Konf. után meg whiskyzünk egyet.

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu