Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapBitcoinTrump és Putyin a Bitcoinról is beszélgettek?
20
júl

Trump és Putyin a Bitcoinról is beszélgettek?

  • Szerző
    dr. Varsányi Károly
  • Kommentek
    0 Komment
  • Kategória

Ezt persze biztosra nem tudhatjuk, de ezt állítja Max Keiser.

Keiser egyike azoknak az embereknek, akiket szerettem volna meghívni év elején egy akkor kigondolt magyaroroszági Bitcoin konferenciára. (A másik kettő: Andreas Antonopoulos és Adam Meister lett volna. Mindhármójukkal sikerült kapcsolatba lépnem, végül a konferenciából nem lett semmi, de azért dobom be a neveiket, hogy hátha valaki(k) Mo.-ra tudják csábítani őket. Mind a három jött is volna egyébként, de Andreas már akkor teli volt, mint a déli busz időpontügyileg.)

Szóval, ha eddig nem lett volna világos én kedvelem Max-ot, pontosan az ilyen jellegű tartalomért, mint amit alább olvashatunk, amiben az van leírva – Steve Bannon-ra való kacsintással – hogy Trump és Putyin most hétfői találkozásán a Bitcoinról is szót ejtettek a felek.

Ez akár igaz is lehet, mert ahogy ezt Max és mások is megemlítik: Trump ex tanácsadója Steve Bannon azon emberek egyike, aki hatással lehet Trump politikájára. A másik ilyen ismertebb alak: Peter Thiel, akit a Szilícium völgy ellentmondásos zsenijeként is szoktak emlegetni. Mind a kettőnek van is Bitcoinja és támogatja is az ügyet. Bannon jelenleg a saját utility tokenjén is dolgozik.

Így aztán előbb-utóbb még az is megvalósulhat, amit  Vijay Boyapati olyan találóan fogalmazott meg:

“Nemsokára nyilvánvalóvá válik, hogy az összeomolni készülő monetáris rendszer pénzügyi ereje – mint az anyag a fekete lyukba – a Bitcoinba szívódik be és egyik sem tud onnan menekülni már.”

Persze más a természet és más az ember keze vagy még inkább a gépé

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu