Digitalcash.hu
 • Telefonszámunk:
 • Címünk
  Budapest, Hungary
 • Munkaidőnk:
  Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDashVenezuela: Petro? Nem! Dash.
04
aug

Venezuela: Petro? Nem! Dash.

 • Szerző
  dr. Varsányi Károly
 • Kommentek
  0 Komment
 • Kategória

Venezuláról többször írunk már jelen oldalon. A lakosság szempontjából igen sajnálaos, ami ott történt, ezen még az állami kripto pénz, az “el petro” sem segített

Ellenben a lakosság – más megoldás nem lévén – hamar felismerte a kriptoban lévő lehetőséget, hiszen: 

“az infláció 720%-ra szökött és a bolivár elvesztette értékének 90%-át.  Az emberek ott is elkezdték átmenteni a pénzüket a digitális devizákba, hiszen ki szereti azt látni, hogy a) nem fér hozzá a megtakarításaihoz, amiért oly keményen küzdöttb) a megtakarítása értéke rohamosan olvad és gyorsuló ütemben tart a zéró fele.

Sajos – bár én per speciel nagyon támogatom a nemesfémeket – bizonyos dolgok elvehetőek és elkobozhatóak, hiába képviselnek adott esetben komoly értéket.

A digitális devizák viszont nem ide tartoznak és véleményem szerint segítséget adnak ahhoz, hogy jobban kontrolláld a megtakarított pénzedet, mint adott esetben más befektetési eszközökben.

Lássuk a miérteket:

1. Nem kobozhatóak el.

2. Nem inflálódnak, ha helyesen választasz.

3. Nemzetközi szinten ismerik őket (bár azért ebben még van hova fejlődni).

4. Több eszközről (telefon, cold wallet, stb.) is hozzáférhetsz.

5. Könnyű transzferálni őket.”

Az alábbi videóban a szomorú venezuelai állapotok mellett, abba a betekintést nyerhetünk, hogy hogyan lehet 7 napot Venezuelában eltölteni, úgy, hogy csakis Dash-el fizetünk a fizetni valókért. Valós tapasztalatok alapján.

(Szerk megjegyzése: aztán ki tudja? Az is lehet, hogy Venezuela az U.S.A. (Oroszország?) kísérleti terepe és tudatosan hagyták így lerohadni a gazdaságot, hogy teszteljék “élesben” a kriptopénzeket.)

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu