Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDashA Dash CEO-jának gondolatai a kripto térről.
12
aug

A Dash CEO-jának gondolatai a kripto térről.

A Dash CEO-ja Ryan Taylor nemrég megosztotta gondolatait a Wall Street kapcsán, már csak azért is, mert anno ő is ott dolgozott.

“Két fő okból váltam meg a Wall Street-től. Az első az a hatalmas lehetőség, ami azt hiszem, hogy benne van a kripto térben. Ez egy hihetetlenül éretlen iparág, amely óriási potenciállal rendelkezik a jól működő projektek kapcsán.

A második ok az, hogy ez a technológia jobb lehetőséget kínál arra, hogy a világot jobb hellyé változtassa, azáltal, hogy a világ néhány méltatlanul mellőzött,de igen okos emberének nagyobb mértékű pénzügyi szabadságot ad, ami aztán másokra is kihatással lehet jó értelemben. Azt hiszem igazán izgalmas hely a kripto tér a munkához. “

A Dash egy kripto pénz és egy digitális autonóm szervezet (DAO) is, amelynek célja, hogy lehetővé tegye a kereskedőknek, hogy privát fizetéseket kriptoban kezeljenek. A devizát Venezuelában több mint 800 kereskedő fogadja el és Zimbabwében is aktív szerepet játszik.

Taylor 15 évig dolgozott a pénzügyi szolgáltatások és az azokkal kapcsolatos technológiák területén és egy new york-i székhelyű – 20 milliárd dolláros – befektetési cég fedezeti alap elemzőjeként dolgozott, amikor ezen pozícióját hátrahagyva megkreálta a Dash-t.

Éppen ezért érdekes betekintése van a hagyományos pénzügyi világ színfalai mögé:

“A Wall Street hajlamos arra, hogy a legfontosabb új fejlesztéseket először magán próbálja ki, és gyanítom, hogy sokan máris ilyen kriptos megoldásokon dolgoznak, még akkor is, ha egyidejűleg nyilvánosan ezt tagadják is” – mondta Taylor.

A kriptoba fektető főbb pénzintézetek hatásai ugyan még nem láthatóak, de Taylor úgy véli, hogy a kripto pénzek külső befolyástól függetlenül is, saját utat fognak bejárni.

“A kripto szférának nem szükséges a Wall Street-féle növekedés. Minden évben egyre jobban elfogadják az emberek a kripto pénzeket, azaz egyre inkább teret hódít az adoptáció és ez működik a Wall Street-tel vagy anélkül is.

Persze jelentős előnyei és hátrányai vannak a wall street-i pénzek bevonásának, de azt gondolom, hogy, általánosságban pozitív dolog, hogy a kripto pénzek egyre inkább integrálódnak a hagyományos pénzügyi rendszerbe. “

“A kripto pénzek sokkal könnyebben használhatóak, ha integrálódnak a hagyományos pénzügyi rendszerekbe, hozzáadva azokhoz a saját hasznosságát. Szeretnél olyan amerikai dollárt használni,ami nem integrálódott a pénzügyi rendszerbe? Nem valószínű.”

Miközben Taylor elismeri, hogy az előnyei mellett vannak hátrányai is annak, hogy a Wall Street egyre jobban részt vesz a kripto szférában, azt is jól látja, hogy vannak olyan akadályok is, amelyekkel foglalkozni kell, mielőtt széles körben elfogadottá válnának a kripto pénzek.

“A (jog)szabályozási bizonytalanság jelenleg megakadályozza, hogy sok vállalkozás kapcsolódjon be szolgáltatásaival a kripto térbe, vagy kényelmesebbé váljanak a digitális pénznemekben történő (ki)fizetések és azok elfogadása is. Véleményem szerint a szabályozók végül felzárkóznak, és a vállalkozásokat olyan útmutatásokkal látják el, amire szükségük van ahhoz, hogy nyugodt szívvel használhassák a kripto pénzeket. “

“Most,hogy a bankok is beszállni készülnek az üzletbe, azt hiszem, a szabályozó hatóságoknak végre meg kell oldaniuk ezt a szabályozási problémát. A probléma az, hogy a szabályozók általában az intézményekre összpontosítanak és ez pedig a kezdetektől olyan piac volt, amelyet a hagyományos piaci szereplők helyett a helyi szereplők és intézmények alakítottak ki, nem pedig a pénzintézetek. Ennek eredményeképpen a szabályozók elakadtak kissé, de úgy tűnik, hogy gyorsan felfogják a társadalmi szükségleteket és reagálnak azokra -zárta mondandóját Tylor.

Forrás: itt.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu