Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDAODash-BlockCypher integráció.
29
aug

Dash-BlockCypher integráció.

Korábban írtunk már pár  posztban a Dash-ről, mint olyan digitális devizáról, ahol a praktikumot igencsak szem előtt tartják. Most jó híreink vannak minden Dash tulajnak:

A Dash mostantól együttműködik a BlockCypher céggel, hogy támogatást nyújtson azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a blokklánc technológiával (és persze különösen a Dash-sel) kívánnak megismerkedni.

(A BlockCypher egyébként egy felhő alapú blokklánc alkalmazásokat optimalizáló cég, aki egyben a világ egyik vezető API (alkalmazásprogramozási felület) fejlesztője is e téren, vagyis ők felelnek azért, hogy a hétköznapi felhasználó tudja „kezelni” a blokklánc technológiát a weben.)

Az integráció maga tanácsadást és támogatást és a blokklánc rendszer (itt: Dash) gyakorlati bevezetését jelenti azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a jövőben a blokklánc technológiát kívánják használni.

A Dash Core CEO-ja, Ryan Taylor szerint ez a támogatás lényegében kodifikálja (itt: keretbe foglalja, eredetileg törvénybe foglalást jelent) a folyamatban lévő meglévő nem egységes gyakorlatokat, annak érdekében hogy segítse a vállalkozásokat a digitális devizák (itt: Dash) és a blokklánc technológia mielőbbi  integrálásában. 

Már korábban is volt együttműködés egyébként a 2 csapat között, akkor a BlockCypher CEO-ja pont a DASH szervezeti felépítését dicsérte, ami egyfajta DAO (decentralized autonomous organization) modellt követ.

A Dash csapat akkor szerényen csak az összekötő hídnak nevezte a BlockCypher-t, egy olyan hídnak, ami a „nagy pénzzel” (értsd: üzleti felhasználók) fogja őket összekötni.

(Itt megint visszautalunk arra, hogy nem a sok kis „magán”felhasználó fogja egy-egy coin/technológia árfolyamát megemelni, hanem ha a bálnák és a corporate hiénák együttesen ugrálnak majd be a kripto medencébe.)

Most pedig azt nyilatkozták az együttműködésről, hogy:

“A Dash Core már eddig is támogatta azokat a vállalkozásokat, amelyek a Dash integrálására törekednek, de most ezt hivatalosan és kölcsönösen előnyös módon tehetjük meg. A BlockCypher egy csodálatos partner és jelentős szerepet játszik majd abban, hogy vonzóvá tegye az új vállalkozások számára a mi hálózatunkat. Ez az együttműködés nagyszerűen kiterjeszti a mi támogatásunkat a BlockCypher hálózatára is. A támogatási programunk arra ösztönzi majd a vállalkozásokat, hogy elkötelezzék magukat a blokklánc technológia  és a Dash mellett, mert ne felejtsük el – hogy szemben a Bitcoinnal –  a Dash rendkívül nagy méretezhetőséggel rendelkezik. Ezek a projektek majd felgyorsítják a cégek elköteleződését irányunkban és segítenek kiemelni a Dash-sel való együttműködés előnyeit a többi nyilvános blokkhoz képest. “

A Dash hálózat stratégiai partnerkapcsolata a BlockCypherrel számos integrációt eredményezett már, példának okáért ott van a BitInka, Alt36, Kraken, stb., stb. Ez a program a Dash hálózat új integrációit fog eredményezni a jövőben.

A Dash (ahogy ezt tegnap is jeleztük) ugye az egyik nagy versenyző, aki a hétköznapi digitális deviza/blokklánc használhatóságot célozza, azaz, hogy az átlag Józsi bácsi is tudja használni a rendszert, anélkül, hogy ismerné a mögötte lévő technikát.

E partnerség egyik kedvezményezettje a Patientory, egy egészségügyi blokklánc platform, amely a közelmúltban integrálta a Dash-t az új program részeként.

Chrissa McFarlane, a Patientory CEO-ja szerint a partnerség lehetővé teszi számukra, hogy új területeket hódítsanak meg az egészségügyben.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy együtt működhetünk a Dash-sel és a BlockCypher-rel. A BlockCypher webes szolgáltatásainak felhasználásával mi leszünk az első egészségügyi blokklánc, amely megmutatja a blokklánc (hálózatok) közötti interoperabilitást. Ez jelentős előrelépés abba az irányba, amely a jövőt mutatja, vagyis, hogy hogyan használhatók fel a blokkláncok a kifizetésekkel járó egészségügyi ellátási igények kapcsán. “

A Dash csapata egyébként úgy gondolja, hogy  hamarosan elérik a kritikus tömeget.

A Dash ökoszisztémájának fejlesztése és megerősítése és ezzel együtt  a tömegpiac célba vétele várhatólag 2018. júniusával, az Evolution-nel fog elérkezni, tehát kevesebb mint 1 év van odáig hátra. Jelenleg 300 vállalkozás fogadja el a világon a Dash-t fizetőeszközként, de ez a szám dinamikusan nő.

Hogy mi ebből a tanulság az örökké profitra éhes magyar kripto Közösség számára? Ezt rábízzuk a Közösség tagjaira, döntsön mindenki a saját belátása szerint, mielőtt még befektetési tanácsadással vádolnának meg minket 😀

Forrás:https://www.dashforcenews.com/dash-blockcypher-partnership-provide-grants-business-integration/

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu