Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDigitális fizetőeszközökA Coinbase-nél van pénz rendesen, de jó is, hogy van.
  • coinbase
17
jún

A Coinbase-nél van pénz rendesen, de jó is, hogy van.

A múlt héten a Coinbase Custody vezérigazgatója meglátogatta az Egyesült Királyságot, hogy megvitassa az intézményi kripto gazdaság kilátásait a meglévő és potenciális ügyfelekkel.

A megbeszélésen hangzott el, hogy ” létezik egy (hamis) narratíva, hogy az intézményi szintű szolgáltatások nem léteznek a kriptoban. Ez nem igaz. A Coinbase szabályozott, biztosított és biztonságos letétkezelő. 1,3 milliárd dolláros AUC-nk van (és nem AUA!), ami hamarosan 2 milliárd dollár lesz és nincs szándékunk, hogy ott megállítsunk.

A jövőről: A Coinbase Custody szolgáltatásai több mint 90 ügyfelet látnak el. Ezek közül körülbelül 40% az USA-n kívül van. Mivel a kripto eszközosztály egyre érettebb lesz, ezért az olyan városok, mint London, a kripto-innováció központjaivá válnak. Izgatottan vagyunk, hogy cégünk részt vehet ebben. “

Címkék:

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
1 Komment

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu