Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDigitális fizetőeszközökA nagyszebeni Egyetem már kriptóban is elfogadja a tandíjat.
13
ápr

A nagyszebeni Egyetem már kriptóban is elfogadja a tandíjat.

Bár nem dotálnak érte, de az erdélyi Egyetem kezdeményezéséről szívesen adok hírt.

A nagyszebeni Lucian Blaga Egyetem szerdai közleménye szerint az intézmény több mint 11.000 hallgató számára kriptopénzben történő tandíj fizetés bevezetését tervezi júliustól kezdődően.

A hallgatók állítólag képesek lesznek fizetni a felvételi díjakat – a tandíj nagyjából évi 1000 dollár az egyetemisták számára – az Elrond (EGLD) segítségével, amelyet az Egyetem ezt követően átvált román lejre.

“Egyetemünk a közösség és a helyi vállalkozások támogatója volt és a jövőben is, és az a döntés, hogy ezt a partnerséget az Elronddal fejlesztik, része ennek a stratégiának” – mondta Sorin Radu egyetemi rektor.

A tavaly júliusban módosított jogszabályok szerint a romániai kripto váltóknak, alkalmazniuk kell a KYC és AML rendelkezéseket, melyek megfelelnek az ottani és az uniós pénzmosás elleni rendelkezéseknek is.

A hír röviden ennyi.

Én per speciel nagyon örülök és gratulálok a nagyszebeni kezdeményezésnek, illetve szabadjon azt is megjegyeznem, hogy ebben a témában (ti: AML/KYC) én is állok a különféle kriptós vállalkozások rendelkezésre. Keressenek bátran!

forrás: itt.


dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu