Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDigitális fizetőeszközökNagyhatású kripto ebéd a héten.
22
júl

Nagyhatású kripto ebéd a héten.

A kripto sajtóban csak “crypto power lunch”-ként aposztrofált üzleti ebéd, amiről a digitalcash is írt, e hét csütörtökön esedékes.

Mint ismeretes, eddig Justin Sun meghívta a Litecoin alkotóját Charlie Lee-t, a Huobi-tól Livio Weng-et, a Circle-től Jeremy Allaire-t, az eToro-s Yoni Assia-át, valamint Helen Hai-t a Binance jótékonysági részlegéről és aduásznak CZ-ét a Binance-től (sőt bizonyos pletykák szerint meghívta Donald Trumpot is, de azt nem tudni, hogy az U.S.A. elnöke komolyan vette-e ezt a kér(d)ést). CZ skippelte az ebédet, mondván, hogy “ígymegúgy” (nevet, aki akarja elolvashatja, N.Y. messze van, stb.).

Persze a meghívottak listáját nem mindenki találta megfelelőnek és bizony van, aki ezt ki is tweetelte, ahogy tette ezt Gurbács Gábor is.

@WarrenBuffett after the crypto lunch: Hey Gabor— It’s Warren speaking. How quickly could you build one of those 100x inverse leveraged crypto ETFs?

It’s a shame to not have anyone from Bitcoin and the institutional/traditional finance side at that meeting! It’d make a better conversation and Warren could learn from people who speak the language and science of both worlds.

Lehet persze, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja ennek az ebédnek, mindenesetre én várom már a pénteket és remélem jó hírekkel szolgálnak majd a Felek.

Update: A találkozó végül nem valósult meg.

Ha tetszenek a posztok és szeretnéd támogatni a munkánkat, akkor itt megteheted:

BTC: 1G9ReJJUXqwwtAUCajzUk4GWm6BDWoKCCf

LTC: LPFXf42zHTgT8BAGmi2dgBKMUCpUJyYVxy

DASH: XuD7Am4yoyDh6tR3GdgWpFFMTnkEQ4KP26

ETH: 0xe984642d5f84e2043a535aba5b6c7ff1691ac15b

MONERO: 358a3bac054b9c91dfaf6f5b3a57cd43d92e4d8056127201a64067e55eff0607


dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu