Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDigitális fizetőeszközökKriptopénz piaci kapitalizáció a feleződés tükrében.
19
ápr

Kriptopénz piaci kapitalizáció a feleződés tükrében.

Figyelve a különböző kormányzati narratívákat itthon és az U.S.A.-ban a vírus lecsengése utáni időkre, számomra egyre meggyőzőbben látszik, hogy sokkal komolyabb szerepet szánnak majd a digitális/programozható gazdaságnak az amerikai álom újra építése kapcsán. (Persze egyáltalán nem biztos, hogy ez nekünk embereknek sokkal jobb lesz, hiszen a megszűnt munkahelyeket másképp, más területen fogják majd újraépíteni és ezzel nem mindenki fog tudni lépést tartani.)

Az A.I. korában nem lesz szükség annyi pre-covid jellegű munkahelyre, mint a vírus lecsengése után. Nem véletlen, hogy Steven Mnuchin amerikai pénzügyminiszter Brian P. Brooks-ot nevezte ki az ország egyik legfontosabb banki szabályozójának

Tőle várják majd az amerikai álom (digitális) újraálmodását, a kínai térfoglalás, az ún. platformgazdaság ellenében.

Kétségtelenül érdekes időknek nézünk majd elébe a vírus lecsengése után, ahogy még inkább felépül majd a virtuális gazdaság.

Hogy ezen újraindítás mit is fog jelenteni mondjuk a kriptopénzek és egyéb digitális eszközök piaci kapitalizációjára nézve?

Az én véleményem szerint növekedni fog majd ezek piaci kapitalizációja a vírus lecsengését követően.


dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ
2 hozzászólás

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu