Digitalcash.hu
  • Telefonszámunk:
  • Címünk
    Budapest, Hungary
  • Munkaidőnk:
    Hétfő - Péntek 9.00 - 17.00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
KezdőlapDigitális fizetőeszközökÉrtsd meg a kriptopénzt a fiatpénz felől nézve.
15
aug

Értsd meg a kriptopénzt a fiatpénz felől nézve.

Én azok közé tartozom, akik azt vallják, hogy a legjobban akkor fogod megérteni a kriptopénzek világát és a kriptós választ a fiat kérdésre, ha megérted a fiatpénz/bankrendszer működését.

Azt hiszem ez a videó segíthet mindenkit a jobb megértésben. A digitális jegybankpénzhez – talán – ez a poszt is jól jöhet, azzal, hogy a kérdés (“számlapénz vagy virtuális pénz jellegű legyen) még nincsen eldöntve, lásd még a digitális euró koncepciót.

Természetesen arról sincsen szó, hogy le akarnám tagadni a kriptopénz körüli terület vagy még inkább a DeFi “fiat pénzes” jegyeit (“pénzmozgatás”, mint érték vs. valós értékteremtés), de ez már egy másik téma lenne.

Most nézzük a videót, mert nem baj, ha túl látunk azon, hogy a “szemét bankok”. Ugyanis ők, csak igényt elégítenek ki. A miénket. Nekünk kell másik igényt teremtenünk magunknak.

https://www.youtube.com/watch?v=YQGrEKmreSE

dr. Varsányi Károly ügyvéd, a digitalcash.hu oldal szerkesztője, más oldalak vendégírója, blokklánc jogász. Ha kérdésed van a digitális fizetőeszközök vagy a digitális eszközosztályok (tokenek, etc.) kapcsán, akkor írj neki.
Ajánlott bejegyzések
SZÓLJ HOZZÁ

Leave A Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Digitalcash.hu